fredag 17 oktober 2008



En dag på stan

resulterade i följande....

Nr 1: En RÖDhårig tant

Nr2: Helt nya chokladsmaker, lakrits & dajm i chokladbitar. Ujujuj farligt gott - i synnerhet lakrits.

Nr 3: 30 st ekologiska ägg från fritt gående höns (mycket viktigt i min bakning!)

Nr 4: Levererar stackars maken lunch (han arbetar med människors slantar och vi kan väl säga att det nästan brann i alla hans lurar idag... VILL EJ BYTA med honom!!!)

Nr 5: Pansarstrumpbyxor från Lindex. Ett måste för mig som har inbyggda volanger (inte bara på min nya Molly kofta alltså...) Kan inte tacka uppfinnaren till detta fenomen nog!

Nr 6: Vakre Hjem & Tara.

Ja, så fantastiskt upphetsande är en dag på Örebro stad för mig. Det är MYCKET sällan jag besöker vår fina stad. Tre månader sen sist. Är det eremitvarning då?? Möjligt - strunt samma!
Jag ÄÄÄÄLSKAR landet!


Efter stadsbesöket åker jag till min lilla dotter som har sin tredje andra handslägenhet inom loppet av ett år. Hon och barndomsvännen Amanda har delat dom alla. Kul, tjejgrej kan jag tycka. Själv flyttade jag helt ensam i en underbart fin gammal sekelskifteslägenhet. Samma kväll flyttade dock min nuvarande man in. Också kul tjejgrej, eller..?? Kanske inte, men, men vi har i alla fall haft rätt kul ändå...



Känner nån igen vedspisen i Tara?





Det gör i alla fall jag. Vore senilvarning i annat fall eftersom den står i mitt kök.

"Vinterhemmet" är från vårt kök. Så ni som vill kika in hur vi har det kan kolla i nästa Tara. Men kom ihåg, det är vinterhemmet vi är med i, det är inte jag som ger sexråd efter klimakteriet!!

Lev väl!
Eva

Förresten ni som är på väg till Smultrongården i morgon hittar extrema mängder av nyheter.

Efter förra veckans 9 leveranser kom House Doctor igår igen med 2 gigantiska pallar, sååå mycket nice! Och nu ringde Fabian precis (jag är ju hos Hanna) och han hade tagit emot massor från en dansk leverantör som har en massa engelskt. Bl a jättefina krukor.
Hon som tog jobbet som fotograf, fotar o visar sen.

Inga kommentarer: