tisdag 29 juli 2008


Wow I

I fredags var Sofia Karlsson här i Örebro och spelade i Stadsparken. Ni som har besökt oss i sommar vet att hon spelas friskt här på Smultris. Vilken tjej! Om ni inte har sett & hört henne, passa på, en fantastisk tjej.
Helt otippat följde äldste sonen med, och kunde t om kosta på sig att säga att det var riktigt bra. Fabian däremot han har än så länge inget att välja på utan blir medtvingad. Två stora glassar gick det åt. Trots detta säger han: -Mamma, hon spelar ju samma melodi hela tiden, hon byter ju bara ut texterna...

Ja, så talar ett barn som kommer från en släkt där musikaliteten sträcker sig till att knappt klara av att vissla på en katt!

Jag ser framför mig julaftnar & födelsedagar där hela släkten sjunger & spelar tillsammans. Det kommer att förbli en önskebild in my head..


Wow II

Odd Mollys höstkollektion. Så otroligt snygga kläder! Massor av "vill ha"! Jag kommer att fortsätta skicka kläder till er som vill beställa. Så småningom kommer dom in på hemsidan www.estiliodesign.se. Där finns pris och storlek på de styles vi har. Jag har redan fått beställning på höstplagg så är du intr. maila el ring mig.

Samtidigt som höstkollektionen visas på hemsidan får vi återförsäljare se nästa kollektion. Vilket innebär vår/sommar -09.
HERREJISSES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hanna & jag tittade ihop & vi satt bara & skrek.
Snacka om att ha dunder snygga kläder till att göra så mycket snyggt att man halvt svimmar! Sen passar dom ju så in i nordens bra att sälja i vår gamla Smultrongård.

Ni som varit här vet ju att jag väldigt gärna har grejer som liksom känns rätt att sälja och passar till huset och stället, och med Odd Molly kan man väl säga att det blivit mitt i prick! Känns helt kanon!!

Wow III

För alla nya kollektioner som börjar strömma in. För en som jag som bara älskar det jag gör så är det som julafton varje dag en ny katalog dyker upp. Inredningsstilen som gäller just nu är bara så underbar - passar både mig själv och min "butik". Måste skriva butik inom sitationstecken, Smultrongården känns mer som ett ställe som jag grejar & donar & gör snyggt i, sen kommer det folk som köper sakerna som står framme.. Vilket är fantastiskt, underbart trevligt - det innebär att vi får greja om väldigt ofta med nya saker!

Wow minus

Till mig själv.
Ondskul!
I suck!!
Jag har åsidosatt någon som jag tycker mycket om. Min blogg. Och självklart du som läser det här. Det är bara så dåligt av mig och jag ska ge mer tid till dig, min blogg. I sommar har vi haft besök från hela Sverige (inkl turister fr övriga Norden) och dom allra flesta har läst om oss i tidningsreportage samt på bloggen. När t om mina barn säger att -mamma, nu är det dax att uppdatera! Då har det gått långt eftersom deras intresse för min blogg är mycket lågt. Nu känner jag att till alla er som rest för att besöka oss ska jag skriva och visa bilder. Så ses vi kanske nästa sommar igen. Ni har alla varit så otroligt gulliga så det är det minsta jag kan göra.

Kramar till er alla från en bloggare som "kommer igen"!

måndag 7 juli 2008

Halloj!!

Här är bruden som skulle önska er skön midsommar... Bättre sent än aldrig!
Kläderna är sekelskiftes & låg i "högen" som inköptes i London.



Midsommar är förbi & sommaren är i full blom, härligt! Bäst att vi passar på att njuta. Vi har som vanligt en massa roliga saker för oss. Ja, det tycker i alla fall jag, maken & barnen kanske inte är lika exalterade... Jag kommer med bildbevis snabbare än sist (när timmarna blev till veckor - sorry!)

Njut av sommaren så hörs vi snart igen, kramar Eva