tisdag 3 februari 2009

Tack!!!!


För alla jätte gulliga kommenterar ni ger och alla härliga mail jag fått!



Ni vet ju att jag är så URRUTTEN på att lämna nåt efter mig själv när jag snurrar i zyberrymden men jag är jätte, jätte glad för allt ni skriver, vill berätta det så ni verkligen vet!

Tack för att ni gör det:))

Känner ni igen bilden ovan?

Den är från Jeanne darc magasinet. Kom på igår att vi kanske kan göra så i Vence. Jag vill ju gärna ha en keramikho (har faktiskt lämpligt nog en på lager...) och det blev ju ursnyggt med en spegel bakom, eller hur? Eftersom det troligtvis bara blir en liten diskbänk där kan man ju ha ett gammalt bord o ett diskställ från Madamen. Stoltz alltså. Eller så blir det för oproportionerligt på den lilla ytan. Vi får se... Så attans snyggt var det i alla fall med spegeln bakom!


Här är lite nya bilder från Smultris efter "fixen". En ny kökshörna är gjord (så jag kan köpa den andra hon, haha!!) Så himla gullig är den lilla bänken med hon. Perfekt till sommarstugan & uteköket.

I fredags var vi 4 pers hela dagen här o städade & möblerade om. Vi hann två rum. Kära nån, vilken tid det tar! Bara 4 rum kvar...

Idag har Helena & jag plockat in en massa nytt. Sia, Miljögården & House Doctor har kommit.

Vet ni - jag vågar knappt visa bilderna innanför vår portal. Ni kommer inte tro det är sant hur det ser ut. Ser ut som -50 tal ungefär. Sladdar, tv antenner, skräp & tvätt hängandes efter husfasaderna. Men jag lovar att jag ska visa, ska mentalt stärka mig bara...

Ni ska få se i studion också - kära nån - då är det bäst ni sitter ner!

En bit från styling om man säger så...

Kram Eva

6 kommentarer:

rosenskära sa...

Det ska bli så spännande att se hur det ser ut från början, innan du har piffat, det kommer att bli ett sprakande förvandlingsnummer!

Lena

Katarina sa...

Det ska bli jätteintressant att få se bilderna från studion. Och vad styling beträffar så fixar väl du det om någon ;). Det blir säkert hur fint som helst till slut. (Och ja, du har tagit helt rätt på person. Jag tar nog en sväng förbi er i veckan och kikar lite på det nya.)

Vi ses!
Katarina i Ervalla

Lise-Lotte sa...

Hej
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.....
Nu har man något att se fram emot

Vilka små gulliga tavlor du hade med på ett kort. Jag ser att det är dags för en utflykt ut till dig och smultrongården :)

KLARA LAVENDEL sa...

Tänk vad spännande! Ser verkligen fram emot att få se studion! Är det en mysig by? Jag ser framför mig ett litet torg med ett stort träd och under trädet finns små söta bord där bygubbarna sitter och pratar och dricker vin. Lyckönskningar från Ingela

Anonym sa...

Jättefin blogg med vackra bilder! Tack för titten! =)

/Sara

Anonym sa...

Sladdar o kablar lite här o där spelar ju ingen roll. Det är väl atmosfären och själva känslan som är härlig då det inte är som hemma i sverige. Värmen, dofterna och helheten är ju det som betyder nå´t. Det pittoreska och samtidigt spännande i byn som ni har köpt studion i...HÄRLIGT.