fredag 23 oktober 2009


Fredagsmys!

Jag älskar fredagar! Kommer ihåg när man var liten och hade fredagsmys med familjen med tacos, Disneydax och godis! Nu är det väl kankse inte riktigt det man ser framemot.. När man är över 20, flyttat hemifrån sedan några år och jobbar! Men jag älskar fredagar ändå, alltid mysiga vare sig man jobbar kväll, träffar kompisar, är hemma och myser eller går ut!



Jätte fina lyktor som precis kommit hem! Och underbaaaar choklad! Ni vet tandläkaren och gymmet ja pratade om igår.. vi säger väl inga kommentarer på det?!


Dagens outfit:



Odd Molly jacka, grymt snygg! Kostar 1995 kr. Det är dragsko inne i jackan så man kan dra åt om man vill eller ha den ganska lös som jag har på bilden.






Under jackan har jag en ny tunika i flanell också från Odd Molly. Super snygg! Den påminner lite om klänningen jag visade för ett tag sen men har en annan färgsättning, den är dock lika skön kan jag lova!




De underbara sockorna från Molly! Jätte fina att ha under stövlar. Det som är så bra är att dom är ganska höga, vilket gör att man kan ha dem under de höga stövlarna som är moderna nu och har man en lite lägre stövel är det bara att dra ner dom lite. Kostar 749 kr.


Jätte fint pottskåp!

Nej hörrenini nu får ni ha en underbar fredag! Vi hörs imorrn! Kramar :)

2 kommentarer:

Myrrabutiken sa...

Nice outfits, jag skulle kunna köpa alltihop....Ha en fin helg!Jenny

Smultrongården sa...

Vad glad jag blir :) tack så jätte mycket! Tack detsamma!