torsdag 22 oktober 2009

Halloj!
Idag har vi haft fullt upp ute hos oss! Fick jätte mycket nya fantastiska grejer att plocka upp! Mest inredning men också lite kläder.


Vi fick en jätte fin klänning från I Say som jag har på mig här nedan. Vi kommer att få in mycket kläder från dem nu under hösten och sen till våren. Jätte mycket snyggt! Till exempel en jätte fin röd tunika till jul.







Klänningen var lite svår att fota.. Det är som långa snibbar fram som man kan knyta om man vill eller ha den fria som jag har på bildern. Den kostar bara 499 kr. Jätte snygg nedtill!



Jätte fint bord och som ni ser har vi fått hem Åre Chokladen som varit slut ett tag. Många nya smaker att testa så nu måste nog vi alla på Smultris beställa tid hos både tandläkaren och på gymmet snart!

Titta vilka fina naglar Camilla har! Helt sjukt! Jag är grymt avundsjuk kan jag säga.. Hon har på sig två ringar som kommer från Italien. Jätte fina! Vet inte om vi har visat dom förut men det finns i några olika modeller och bara en av varje. Lite roligt!





Lite update om utbyggnaden: Den är i full gång som ni vet! Idag har grävaren varit hos oss och fortsatt sitt arbete.. så ja det finns inte så mycket annat att säga än att vi väntar med spänning!




Jätte fina lyktor nu till vintern och det blir lite mörkt och kallt..



Nu när det blir så kallt så är det ju lätt att få torra händer. Jag får jätte lätt det, känns nästan som att vantar i augusti är bra för mig! Kanske inte riktigt men nästan! Odd Molly har ju en heeeelt underbar handcreme och ett minst lika gott doftande läpp balsam. Bra för oss torrisar! Båda kostar 145 kr styck.


Kan berätta att kakan jag bjöd på igår var fantastiskt god och uppskattad! Är alltid lite spännande när man testar något nytt. Fryst vaniljsås, hallon och marränger i olika lager, mums! Kramar från oss!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kakan var ju heeeeeeeeelt fantastisk!
Man tackar och bugar för den goda biten man fick !

Lillan sa...

Jag är så nöjd med den fina klänningen jag köpte och som du mannekängar så fint i.
Var ute på företagets hemsida och undrar om ni får in den svart tunikan också?
hälsar
Caroline

LantlivsAnette sa...

Ohhh så mycket fint du visar oss..man blir alldeles galen..hii..hii..
Ha en toppen Fredag
Kraaam Anette

Smultrongården sa...

Vad roligt att du tycker det Anette :) Tyvärr Caroline kommer vi inte få in den. Ringde och kollade med dem men den finns bara kvar i de största storlekarna. Men vi får in massa annat fint från dem, Odd Molly, Cream, Container och Italien hoppas jag inte missat någon nu! Klänningen du menar kommer in till våren.

Ha en bra helg :)