onsdag 21 oktober 2009

Hej hej där ute i höstvädret!

Jag lovade igår att visa lite nya kläder så nu har jag faktiskt lyckat övertalat Helena att vara med på kort! Det uppskattar vi mycket :)




Hon har på sig en jätte fin t-shirt från I Say, kostar 489 kr. Helena har en långärmad svart tröja under som syns lite. Jätte snygg till jeans! Koftan kommer från Odd Molly och kostar 1295 kr, ljuvligt skön!

Vi har fått massor med fina strumpor, leggings, stumpbyxor, benvärmare.. ja ni förstår kanske vad jag menar!


Dessa tre är följande: Vita benvärmare 239 kr, Randiga knästrumpor 149 kr, Svarta knästrumpor med rosett 219 kr. Jag tog inte bort lapparna så ni kan se hur de ser ut på! Självklart har vi även dom underbara sockorna från Odd Molly!





Jag har på min en ny tunika från Odd Molly, 1895 kr. Man kan ha den både som klänning med strumpbyxor och som tunika med jeans till!

Helt underbara tofflor eller sockor med sula kanske vi ska kalla dom från Container, 999 kr.

Och sist men absoult inte minst en sjal som vi inte visat er än! Jätte häftig eftersom den sitter ihop så man virar den bara runt halsen i två varv. Kostar 425 kr.




Här ser ni hur den sitter ihop i ett stycke!





Nej, nu måste jag ut och hjälpa Helena att plocka in för dagen sen ska jag hem och baka lite scones till mormor, morfar och lillebror Fabian som kommer och ska få lite kvälls fika! Gjorde en hallonmarrängtårta som jag stoppade i frysen igår och som vi ska smaska på ikväll! Hoppas den är god, har aldrig gjort den förut.. Förresten, både stövletterna och tofflorna från igår kostar 499kr. Vi hörs imorrn! Kramar!

Inga kommentarer: