söndag 15 november 2009

Mmm vilket smask....

Nu kommer lite bilder från tjejernas och min lilla tripp. Vi var i London över några dagar och tittade på lite saker som vi hoppas kommer in i butiken. Bland annat den här extremt ljuvliga chokladen. Jag bara älskar när det är fint upplagt i färgordning osv... Sååå läckert!


Vi har ju inte så stort, men några askar ska vi väl kunna klämma in någonstans...

Just den här rosa asken är fylld med helt underbara rosa champagne tryfflar.

Men till och med jag blir nöjd efter en enda:)

Har ni sett vilken urläcker gran! Vi letade oss till Hästens sängars monter inne på Harrods bara för att se granen. Det är nämligen min kamrat Gunilla som gjort den. Wow vad hon är duktig!! På det mesta faktiskt. Det kändes lite skämmigt att stå där o fota när killen som pratar i telefon stod bredvid. När vi var klara förklarade jag varför vi fotade. Vet ni vad han berättar då - jo, att det var just Gunilla han pratade med! Men alltså, visst är det väl helt ofattbart!!! Jag menar hur stor är sannolikheten att sånt händer. Vi ringde upp henne tillsammans och gissa om hon blev paff!! Såna tillfälligheter som jag är så fascinerad av och som händer överallt - hela tiden... coooolt...

I mitt tycke är det här ett av världens vackraste hus.
Libertys på Regent st i London.

För det första är det så enormt stort med alla vinklar o vrår. För det andra känns historiens vingslag så snart man går innanför dörrarna. Just den känslan jag älskar att känna. Som faktiskt aldrig någonsin går att få i nytillverkat. Helt omöjligt! Det är nåt som gör att man till och med nästan ser vad som hände för massor med hundra år sen. Stora delar av London känns så tycker jag. Libertys är ett gigantiskt varuhus i fyra våningar där man kan stå högst upp och se allra längst ner i mitten genom alla våningar. Så läckert! Alla gamla kakelugnar och öppna spisar är kvar och till Libertys går i alla fall jag bara för att njuta av den gamla byggnaden och allt det vackra.


Vanlig syn i London. Jag är riktigt avundsjuk på alla som kan ha såna här planteringar året om.
Drömmen vore väl att kunna ha underbar murgröna i trädgården på vintern... men, men då skulle man nog inte bo i kalla nord...

Inte lika snygga bilder... inte alls faktiskt!
Men dock mycket trevliga eftersom man ser att nu är bygget helt på G.
Attans bara vad litet det ser ut. Hur som haver kommer det i alla fall att bli SÅ mycket bättre än innan. Vi kommer ju att få plats med kassadisken i alla fall och det är det allra viktigaste. Så vi slipper frysa. Gissa om det ska bli skönt. Tror att jag kommit på en lösning med köket också. Eftersom det är så otroligt litet och vi ska få in så mycket på ytan, gäller det att planera.
Och faktum är att jag troligtvis hittade lösningen på både kök och toa i London. Kul!


En till bild där kök, toa o disken skall vara.


Dom här dörrarna vill jag oerhört gärna ha in som dörrar till toan. Jag håller tummarna att det kommer att funka. Målas skall dom såklart!


Kanske får dom här fönstren plats i någon vägg i nybygget. Jag är ju inte så mycket för stängda väggar. Men jag vet inte riktigt än. Om inte annat skulle dom passa om vi tog bort halva väggen i Vence. Den grejen känns dock sååå mycket faaaar away att den inte ens finns i min hjärna...
Hörrni, ha en skön söndag. Jag har redan fyllt den med en massa saker som legat över mig och blivit gjorda nu. Tack o lov för söndagar:))
Kramar Eva








5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eva!

Härligt med London tripp. JAg åker om 3 veckor. Har Du några bra tips?
Var där förra julen och höll inte på att få lämna landet med all packning....
Må gott!

Maria i Borlänge

Norregård sa...

Vad mysigt Ni måste haft det. Jag håller med, vilket otroligt vackert hus! Och att allt är bevarat, sånt gillar jag:o) Kul att få se lite från bygget också! Det blir säkert jättebra! Kramar Malin

Vita hjärtan sa...

Rosa champagnetryfflar låter ljuvligt....!
Ska bli så spännande att följa er utbyggnad från grund tills det är helt färdigt. Dörren och fönstren är jättefina!!!
Du har väl inte missat att Ledin kommer till stan i februari?? Biljetterna släpps imorgon!

Ha en bra vecka!
Kram Annemari

♥ H mitt i livet ♥ sa...

Hej Eva...Jag kommer ut i veckan när bootsen kommit, vet inte när jag kan komma, håll ett par svarta i 39 till mig är du snäll!

Jag vill ha klänningen, om du tar in 0 vill jag gärna prova den, men 1 brukar fungera också, så om du har möjlighet, håll en 0 och en 1...Visst är det den randiga du tagit in? Den finns ju med rutig botten och den är inte lika fin tycker jag...Helénakramar (PS, vill du vara snäll och hojta i bloggen när du har bootsen på plats?)

exklusivvardag sa...

Så mysigt det ser ut...