måndag 11 januari 2010

Oh, vilket fint väder vi har haft här i Örebro idag! Tog en långpromenad i solen imorse, helt underbart skönt :) Lite kallt men man ska väl inte klaga när det har varit mycket kallare.

Nu börjar vi komma iordning i lägenheten, man har ju lite mer grejer än vad man tror...
Tänkte att jag skulle visa lite bilder från min förra lägenhet.



Jag bodde jätte litet som ni vet! Så detta var mitt rum.


Mitt "sovrum"

Eftersom jag hade litet utnyttjade jag takhöjden. Farfar satte upp en stång i taket (efter mycket om och men, var inte det lättaste att få den att sitta kvar i taket) så hängde jag lite kläder ovanför sängen. Blev jätte mysigt! Lite svårt att få till det på bild men men får kanske gå en fotokurs.. :)



Mitt kök! Vågen hittade jag på en antikmarknad i somras. I mitt nya hem har jag massa lyktljus på så blir det en ljusstake, jätte mysigt med massa ljus!

Den röda boken är en kokbok som jag gjorde till Stinas (lillasysters) student i juni förra året. Gjorde en kokbok med alla recept från när vi var barn, roligt att ha när man flyttat och kanske vill göra en kaka som mamma gjorde för 15 år sen så när jag ändå var igång skrev jag en till mig själv också. Bilden ser helt sne ut, vet inte varför, fotokurs kanske är en bra idé!

Mitt badrum gick i rosa. Tycker jätte mycket om flaskan jag köpte på en marknad i Nice.

Imorgon lägger jag in hela spring och summer från Odd Molly på hemsidan. Länkar självklart från bloggen så fort jag är klar! Kramar Hanna

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Fina bilder utan fotokurs :-)

Sååå lite du hade det, men fint :-)

Kram Mia

Théa & Linnéa sa...

Fint! Men vilken bra idé, att ge en bok med recept sådär, den idén läggs i spara-banken som uppslag...
Ha en bra dag
/Karin