måndag 31 januari 2011

Sitter och kollar runt på internet efter massa bilder, imorgon ska jag nämligen FLYTTA. Jag vet, man kan tro att jag har myror i brallan men icke, jag flyttar helt enkelt bara endel. Men nu ni nu ska jag bo på samma ställe i många många år! Ska flytta till öster i Örebro, perfekt för mig som tillbringar många dagar och timmar på universitet, centralt men ändå på rätt sidan av stan. Så nu sitter jag och kollar på bilder, olika färgsättningar, tapeter, möbler, idéer jag ni fattar! SUPERroligt! Denna kudde tycker jag är jättefin, vi kommer få in den snart. Den är ljus vilket är bra till sommaren men har svarta inslag som jag är lite inne på nu.



Ljusstaken är superfin! Vi har tagit hem flera olika modeller och storlekar, jättesnyggt att ha flera olika tillsammans.



Ni fattar tanken...




Nu är min paus slut och jag måste återgå till statistiken... läser för tillfället 15 hp statistik, inte så kul eftersom det är så långt ifrån vad jag vill jobba med som man kan komma men det är lite intressant iaf och framförallt obligatoriskt i utbildningen. Sov så gott! Kramar Hanna

Inga kommentarer: