måndag 28 februari 2011

SANDRA 18 ÅR - GRATTIS!!!

Den stora dagen till ära får hon modella. Kan väl passa bra:)

Liebling blouse är den här fina blusen som vi inte alls har med på vår översikt över vår/sommar Molly. Hur det nu kan vara så har jag inte en aning om. Måste fråga chefen...

Som ni ser så är det en riktig fining, kortare än Avalon tunic. Sitter fint över bysten med öppningen i halsen och avskärningen under bysten.

I lördags var det en riktigt skojig "öppendag" med så mycket nyheter!

Riktigt kul. Men vi har dessvärre upptäckt att det kommer att bil en till förändring. Vi är återigen tvungen att förändra vårt klädrum. Det är för mycket av den varan så nu blir det gamla entrérummet som får bli klädrum. Kommer att fixas i början av mars. Så vi får stå ut som det är nu ett tag till.

Vi fick våra franska nya kläder i lördags. Kul verkligen för det goda mottagandet! Man vet ju aldrig om det bara är vi själva som gillar det vi köper;)

Storlekarna är från xs men dom är stora, så är du lite större har vi jätte fina kläder till dig nu!
Jag visar här om någon dag.

Men ville berätta det redan nu så du vet, du som drar lite större storlekar. Man kan räkna med att vi nu har upp till en normal xl - xxl och.

And the winner is....

Nr 57 på våra listor vann och det står Susanne.carina.
Jag har inte en aning om du är en "stammis" el ej. Det får vi veta när du svarar på mitt mail.
Nu tar vi ju inte några telnr så det gäller att den som vinner svarar. Annars drar vi bara en ny vinnare.

Nu är det snart lunchdax. Rester från igår. Pannkaka, blåbärssylt m punschsmak o grädde. Inte den nyttigaste lunchen men ACK SÅ GOTT;)

Ha det gott denna gråa vinterdag. Så grått, så grått att man undrar hur tjockt täcket till himlen kan bli?? MEN trots detta ganska ljust och faktum är att vi har kläder ute på tork.
VERY VERY NICE:)))

Ljuset i tunneln....
Kramkram
Eva

Inga kommentarer: