fredag 10 juni 2011

Tillbaka igen - med franska modet;)


Det har varit lite glest mellan inläggen - vi har varit i Frankrike. Jätte länge! Jag har varit ifrån min lilla butik i fem hela dagar och varit borta i 10, det är hur länge som helst att vara hemifrån. Men när man är där och ska åka hem kändes det som man kom igår... konstigt hur det är.

Faktum är att det är ju som hemma där också (ja inte riktigt förstås) så jag skulle vilja tillbringa mer tid där. Men då måste det kunna gå att kombinera med arbete. Kanske det skulle funka nån dag, får väl se.



Här är Hanna i Haust och V-collection kläder - rakt igenom.
Vi älskar det märket! Ni kommer väl ihåg att vi har modevisning nästa lördag.....

I Frankrike var det den här typen av klädsel som gällde. Orange tuff kavaj och randiga tröjor till. Ursnyggt tycker jag! Endera svarta eller vita byxor. Randiga topen är en body, som alltså stannar på plats när man rör sig, början av 90-talet kommer igen alltså;)

Kavajen har fått en massa publicitet i svenska tidningar. Dessvärre har vi inte alls sålt många, tror det kan vara för tidigt.... kommer väl kanske här om ett år, brukar ju kunna vara så.

Dom kavajer vi har kvar har vi med på rean nu. Passa på du som vill ha det allra senaste men till REA pris:)

Ni skulle sett vår packning - KÄRA NÅN!!! Den slog faktiskt alla rekord. Jisses vad grejer vi fick med hem. Två jätte fina järnstolar, en svart urläcker kista som Hanna köpte sist hon var där. Plus den stora äggkorgen jag berättade om tidigare, som stått ett år men som vi äntligen fick en kartong till den här gången. Det är en massa rekvisita som skall vara med i boken.

Så himla kul att det funkade att få med. Då har vi bara ett STORT skåp och lite mer smått o gott jag önskade kom hem, men det går inte på flyg så det får förbli ett problem....

Idag blir student för kusin Olle - kul! Här är ju ett fantastiskt väder, precis som alla studenter och avslutningsbarn alltid borde få ha det.

I morgon öppet som vanligt 10-15 och vi har en massa fina gobitar kvar på rean kan ni tro.

Allt väl till er alla i det ljuvliga sommarväder.
Många kramar från mig
Eva

1 kommentar:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.