tisdag 26 april 2016

GODASTE VÅRIGA SMÖRGÅSEN


 Här har ni tips på godaste mackan kan jag lova. 
Det är Hannas kompis Amandas föräldrar som hade den i sin sommarrestaurang, Solgården på Österlen, när dom drev den. 

Den är mäktig så skall ni äta en stor köttmåltid efter kan det passa att halvera den. 
Skall du bjuda på soppa är den absolut perfekt att servera innan. 

Plus att du kan koka såsen och äggen i förväg så går det snabbare när ni skall äta. 
Den finns i vår senaste bok som du hittar HÄR. 
LINA har fotat. Visst är det väl fina färger att fira in våren med:)

Inte lika fina färger MEN ACK SÅ GOD är Värmlandstårtan här nedan.

Det slår aldrig fel, Värmlandstårtan gör alltid succé. Chokladmarängbottnen blir sådär lagom seg. Smörkrämen ovanpå mjukar upp det hela och det blir inte alls så sötsliskigt. Helt sanslöst god. Går mycket bra att frysa så gör gärna två satser. För visst är det väl bara underbart smidigt att bara ta upp ur frysen när man plötsligt får gäster eller vill ta med något till en bjudning. 


Bon apetit!















Inga kommentarer: